Sain itse asiassa jo lähes viikko sitten valmiiksi huivin, josta kerroin edellisessä kirjoituksessani. Kuvia otin kuitenkin vasta eilen, joten tänään on hyvä päivä esitellä valmista projektia. Alla on yleiskatsaus valmiista työstä. Siinä näkyy hieman ryppyjä, koska olen pitänyt sitä jo parina päivänä kaulassa. Ravelryn projektisivulla on lisää kuvia huivista ja lisää selitystä huivin tekemisestä on edellisessä blogitekstissä.



Sitten muihin aiheisiin. Neulemiitissä tapaamani ilmeisen hurahtaneen tädin innoittamana kokeilin ristipistoa. En minä muuten, mutta kun äidillä on kaapissa valmiiksi orpoja tarvikkeita ristipistoajoiltaan... Olen harjoitustyöksi kirjonut lintuja Suuri käsityölehti 2/1997:n vauvantauluohjeella. En halua laittaa työstä vielä kuvaa, koska linnuilla ei ole silmiä johtuen siitä, että meillä ei ole mustaa muliinilankaa. Olisi liian karua näyttää silmättömiä lintuja, totta tosiaan. Ristipistosta lisää myöhemmin. Näyttää todella siltä, että jossain vaiheessa väkerrän lisää sellaisia juttuja.

Tänään alkoi neulojien ja virkkaajien älyvapaa haaste Kesäyön hullutus (KYH). Asiasta tietämättömille kerrottakoon, että KYHin aikana aloitetaan kesäkuun alusta juhannukseen asti joka päivä yksi neulonta- tai virkkaustyö ja yritetään tehdä kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Aloitin tänään ensimmäisen työni, joka on erääseen aikaisemmin tekemääni huiviin sopiva palmikkobaskeri. Ohjeena on Natalie Larsonin Star Crossed Slouchy Beret ja lankana Malabrigo Worsted värissä Charrua.